Over ons

lSA (International Shipping Agencies), werd opgericht in 1988. Het is een Belgisch bedrijf met gemengd kapitaal: voor 60% een dochteronderneming van de G.A.T.M.A. (Groupe Algerien de Transport Martime). De overige 40% is Belgisch kapitaal.

We zijn de exclusieve algemene agent voor zeevervoer van CNAN NORD in Europa. Klik hier om de website van CNAN Nord te bekijken.

ISA Over ons

CNAN NORD spa is een Algerijns openbaar bedrijf. Het bedrijf werd opgericht op 2 januari 2005, en voorziet in het vervoer van goederen via reguliere routes, van de zone Noord-Europa, Amerika, het Verre Oosten en het Midden-Oosten naar Algerije.

ISA biedt haar klanten een vaste zeeroute met meer dan 62 aanleghavens per jaar, vanaf Antwerpen, Hamburg en Leixoes naar alle Algerijnse havens.

Om te voldoen aan de vraag (4 afvaarten per maand vanuit de haven van Antwerpen) geeft CNAN NORD Spa ons als reder en eigenaar de beschikking over een vloot van 7 nieuwe schepen van het type general cargo:

  • M/V TIMGAD
  • M/V TIN ZIREN
  • M/V CONSTANTINE
  • M/V KHERRATA
  • M/V SAOURA
  • M/V SEDRATA
  • M/V STIDIA
Bekijk onze vloot

PROJECTEN WAARAAN WE DEELNEMEN

Spoorweginfrastructuur in Algerije, ontwikkeling en toekomstperspectieven :

De spoorsector vertegenwoordigt meer dan 9 miljard euro. Dit ontwikkelingsproject ging van start in 2010 in Algerije en gaat nog iedere dag verder.

Snelweg- en haveninfrastructuur in Algerije, ontwikkelingshorizon 2005 - 2025 :

Opknappen van het wegennet en aanleg van nieuwe snelwegen in Algerije: een project met een investering van meer dan 3 miljard euro.

ISA biedt haar klanten een kwaliteitsvolle dienstverlening. Om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, kunnen we rekenen op een efficiënt en dynamisch team. Samen met u zoeken we naar de beste oplossingen voor het vervoer van alle soorten goederen, steeds met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Vraag een offerte aan
Deze partners schonken ons hun vertrouwen...